Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-05-2002 Persberichten district Eemland noord, 11.45 uur

Ongeval met letsel

EEMNES Op de kruising Raadhuislaan Jhr. C. Roelllaan heeft op vrijdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen een 72-jarige bestuurster van een personenauto en een 42-jarige fietsster uit Kortemark waarbij ook een 46-jarige plaatsgenote van haar fiets viel.

De 42-jarige vrouw werd door de 72-jarige vrouw uit Eemnes in de flank aangereden en liep hierdoor letsel op aan hoofd en schouder. De 46-jarige vrouw die vlak achter de 42-jarige vrouw reed kwam ten val. Zij liep letsel op aan haar elleboog. De bestuurster van de auto trachtte beide vrouwen nog te ontwijken en kwam na de aanrijding met haar auto tot stilstand in de struiken van de Raadhuislaan.

De fietsende vrouwen zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis Gooi Noord. De bestuurster van de auto liep geen lichamelijk letsel op door de aanrijding.

Snelheidscontrole

EEMNES Op de Wakkerendijk heeft de politie op vrijdagochtend tussen 10.30 12.00 uur een snelheidscontrole gehouden. In totaal werden 373 voertuigen op snelheid gemeten. Hiervan reden 16 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid was 73 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Geweldadige man aangehouden

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG In de nacht van vrijdag op zaterdag heeft de politie een 19-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden voor openlijke geweldpleging. Surveillerende agenten zagen dat de man ruzie aan het maken was met een andere persoon op de Westdijk. De agenten spraken de man toe die vervolgens zijn geweld richtte tegen de agenten.

Hij schopte en sloeg naar de agenten die hem daarop wilden aanhouden. De man bood heftig verzet. Uiteindelijk wisten de agenten na een worsteling en met de hulp van een attente omstander de man uiteindelijk aan te houden. De ruziemaker werd geboeid afgevoerd naar het bureau en daar ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 11-05-2002 '
Lees ook