Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-03-2003 Persberichten district Eemland noord, 10.55 uur

Onder invloed

BAARN In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 maart werd een automobilist aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol.

Rond 01.25 uur controleerden politiemensen op de Nieuw Baarnstraat een 38-jarige automobilist uit Benthuizen. Bij de blaastest blies hij een F (Fail), hetgeen betekent dat hij beduidend teveel had gedronken. Hij werd aangehouden.

Bij de ademanalyse op het politiebureau blies hij 730 ug/l, terwijl wettelijk maximaal 220 ug/l is toegestaan. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij zal zich binnenkort voor de rechter moeten verantwoorden.

Bromfietser gewond

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG -Op dinsdag 11 maart raakte een bromfietser gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 16.50 uur reed een 64-jarige automobiliste uit Bunschoten-Spakenburg over de Sint Nicolaasweg, komende uit de richting van de Veenestraat. Op het verkeersplein verleende zij geen voorrang aan een voor haar van links komende 30-jarige bromfietser uit Bunschoten-Spakenburg. Een aanrijding was het gevolg.

De bromfietser werd met pijn in zijn rechterarm en borst per ambulance naar het Lichtenbergziekenhuis in Amersfoort gebracht. Hij mocht na behandeling het ziekenhuis verlaten.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 12-03-2003 '
Lees ook