Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-02-2003 Persberichten district Eemland noord, 09.35 uur

Dronken bestuurder aangehouden

BAARN- In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie omstreeks 01.40 uur een 19-jarige automobilist uit Baarn aangehouden voor rijden onder invloed. Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau. Hier wees een ademanalyse uit dat hij 385 Ug/l in zijn lichaam had. De bestuurder kreeg een rijverbod van drie uur en een dagvaarding mee naar huis.

Drie verdachten aangehouden

SOEST/UTRECHT- In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 februari omstreeks 03.45 uur heeft de politie drie verdachten aangehouden voor poging inbraak en poging doodslag.

De drie mannen werden gezien door een getuige bij winkels aan de Nijverheidsweg. Toen een 31-jarige getuige uit Soest hen zag en aansprak, ontstond er een woordenwisseling, waarop hij is weggelopen. Op een gegeven moment kwam de auto, met daarin de drie mannen, met hoge snelheid op de hem afrijden, hij kon nog net op tijd wegspringen en waarschuwde de politie. Agenten zagen in Utrecht op de Marco Pololaan de auto rijden die voldeed aan het opgegeven signalement waarmee de verdachten waren weggereden. De drie mannen, 22 en 23 jaar uit Utrecht en een 21-jarige man uit Veenendaal werden aangehouden door de agenten. Alle drie zijn overgebracht naar het bureau en ingesloten voor verhoor.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 13-02-2003 '
Lees ook