Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-02-2003 Persberichten district Eemland noord, 11.10 uur

Man slachtoffer van beroving

SOEST Een 23-jarige man uit Soest is op donderdagavond rond 22.00 uur het slachtoffer geworden van een beroving. De man werd voor een portiek van een flat aan de Weegbreestraat beroofd te zijn van enkele waardevolle goederen door drie mannen met bivakmutsen. Het drietal bedreigde de man en eisten van hem enkele goederen waaronder zijn telefoon. Nadat de man deze afgaf, gingen zij er te voet vandoor. De politie stelt een nader onderzoek in.

Gordelcontrole

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG De politie heeft op donderdagmiddag vanaf 14.45 uur een gordelcontrole gehouden op de Molenstraat. In totaal kregen 13 personen een boete voor het niet dragen van de gordel. Een automobilist kreeg een boete voor niet handsfree bellen tijdens het rijden.

Man aangehouden voor rijden onder invloed

BAARN De politie heeft op donderdagavond rond 23.50 uur op de Professor Fockema Andrealaan een 28-jarige man uit Baarn aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed en voor het doorrijden na een aanrijding. De man was kort daarvoor met zijn auto op de Nieuwe Weteringseweg in de Bilt tegen een tegemoetkomende 31-jarige automobilist aangereden toen hij niet voldoende op zijn eigen rijstrook bleef rijden. Hierdoor ontstond materiele schade aan beide voertuigen. De 28-jarige man reed vervolgens door zonder zijn identiteit bekend te maken. Niemand raakte gewond door de aanrijding.

De politie kon de man op aanwijzing van het gesignaleerde voertuig laten stoppen. De man bleek na een ademanalyse met 545 ug/l te hebben gereden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod vijf uur.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 21-02-2003 '




Lees ook