Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 21-06-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.40 uur

2 keer in de fout

SOEST- Op donderdagmiddag kreeg een 24-jarige automobilist uit Soest kort achter elkaar twee bekeuringen voor hetzelfde feit.

Omstreeks 12.45 uur zagen surveillerende agenten de man rijden over de Dalweg. De agenten zagen dat de man geen voorrang gaf, geen gordel droeg en mobiel aan het bellen was. De man kreeg een stopteken en kreeg een bekeuring voor het mobiel bellen in de auto. De man wilde in eerste instantie zijn naam niet opgeven maar na enig aandringen gaf hij toch zijn naam op en kreeg een bekeuring van 134 euro.

Korte tijd later zagen de agenten de man weer rijden op de Burg. Grothestraat met.zijn telefoon aan zijn oor. De man kreeg werderom een stopteken en de man verklaarde dat hij wel moest opnemen omdat hij nu werd gebeld.Met een tweede bekeuring op zak kon de man zijn weg vervolgen.

Aanrijding letsel

SOEST- Op donderdagmiddag vond een ernstig ongeval plaats waarbij een snorfietser gewond raakte.

Omstreeks 16.30 uur reed de 26-jarige snorfietser uit Amersfoort over de Kerkstraat en raakte op de kruising met de Veldweg in aanrijding met 42-jarige automobilist uit Soest. Door de aanrijding raakte de snorfietser bewusteloos en kwam na 15 minuten weer bij. Hij werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hier kon hij zich niets meer van de aanrijding herinneren

Veel te hard

SOEST- Op vrijdagochtend raakte een 33-jarige automobilist uit Leusden zijn rijbewijs kwijt omdat hij veel te hard reed. Agenten zagen de man rijden op de Steenhofstraat en reed binnen de bebouwde kom 120 kilometer per uur. De man kreeg een stopteken en kon zijn rijbewijs inleveren.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 21-06-2002 '
Lees ook