Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-03-2003 Persberichten district Eemland noord, 09.20 uur

Bromfiets gaat er vandoor

SOEST Op dinsdag 25 maart weigerde een bromfietser te stoppen. Vervolgens kwam hij wel onvrijwillig tot stilstand.

Rond 18.50 uur zagen politiemensen een bromfietser met behoorlijke snelheid over het Nassauplantsoen rijden. Politiemensen gingen achter hem aan, maar hij wist te ontkomen. Even later reden dezelfde politiemensen over de Beatrixlaan. Daar zagen zij de bromfietser vanaf de Prins Bernhardlaan aan komen rijden. De politiemensen blokkeerden de weg, maar de bromfietser wilde niet stoppen. Hij reed het trottoir op, raakte daarbij zijn evenwicht kwijt, botste tegen een paal en kwam met zijn bromfiets ten val.

Door de val liep de 17-jarihe jongen uit Soest schaafwonden en een kapotte jas op en raakte zijn bromfiets beschadigd. Tevens mocht hij bekeuringen in ontvangst nemen voor het niet dragen van een helm en te snel rijden.

Bermbrandje

BAARN Op dinsdag 25 maart heeft korte tijd brand gewoed in een slootberm.

Rond 17.15 uur zagen surveillerende politiemensen dat er op de Grimmesteinseweg langs de sloot een bermbrandje woedde. Zij spoten hun poederblusser leeg, maar dat bleek niet genoeg te zijn. Vervolgens konden zij met behulp van de nodige scheppen zand de brand alsnog blussen.

De sloot was onlangs schoongemaakt en de resten waren daarbij op de walkant gedeponeerd. Vermoedelijk waren deze gaan broeien, waarna er brand was ontstaan.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 26-03-2003 '
Lees ook