Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 26-05-2002 Persberichten district Eemland noord, 12.30 uur

Dronken automobilist rijdt door na aanrijding

BAARN De politie heeft zondagmorgen een 46-jarige man uit Baarn aangehouden die met te veel alcohol op een aanrijding had veroorzaakt en vervolgens was doorgereden.

De 46-jarige man was even voor 04.30 uur op de Leestraat met zijn auto tegen een geparkeerde auto gereden. Vervolgens is hij doorgereden. De politie wist het adres van de verdachte te achterhalen en hield de man vervolgens bij zijn woning aan. Aan het politiebureau bleek uit ademanalyse dat de man 2,0 promille alcohol in zijn lichaam had. Tegen de bestuurder is proces verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en voor het verlaten van de plaats van het ongeval.

Met te veel alcohol op achter het stuur

SOEST In de nacht van zaterdag 25 mei op zondag 26 mei heeft de politie een 43-jarige man uit Soest aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat.

Omstreeks 01.20 uur hield de politie de man staande en vroeg hem om te blazen. Hieruit bleek dat hij te veel had gedronken. De man is vervolgens aangehouden en meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse. Deze wees uit dat de automobilist 1,85 promille alcohol in zijn lichaam had. Tevens bleek dat de auto niet APK gekeurd was en niet verzekerd was. Ook was de man niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tegen de bestuurder is proces verbaal opgemaakt en zijn auto is in beslag genomen.

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 26-05-2002 '
Lees ook