Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2002 Persberichten district Eemland noord, 09.45 uur

Bromfietscontrole

SOEST Op de Koningsweg vond vrijdagmiddag tussen 14.30 en 16.30 uur een bromfietscontrole plaats. In totaal werden 51 brom- en snorfietsen gecontroleerd op de rollertestbank. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 76 km per uur. In totaal werden 9 bekeuringen uitgedeeld voor te hoge constructiesnelheid en ongeldige papieren.

Verkeersongeval

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Op de kruising Bikkersweg/Molenstraat kwamen vrijdagmiddag rond 16.45 uur een bromfiets en een personenauto met elkaar in botsing. De automobilist, een 34-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg, kwam uit de Dorpsstraat en wilde richting de Molenstraat rijden. De bromfietser, een 49-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg, reed op de Bikkersweg en wilde richting Westsingel. De auto reed tegen de achterzijde van de bromfiets, waardoor de bromfietser viel. Hij is met hoofdletsel per ambulance naar een huisarts gebracht.

Alcohol

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Bij een routinecontrole is zaterdagmorgen rond
01.30 uur op de Westsingel een 25-jarige automobilist uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden omdat hij te diep in het glaasje had gekeken. Bij ademanalyse in het politiebureau bleek hij een alcoholpromillage van 0,8 in zijn bloed te hebben. Een rijverbod en een bekeuring waren het resultaat.

Alcohol en valse naam

SOEST Surveillerende politieagenten zagen zaterdagmorgen rond 03.00 uur op de Koningsweg een wat slingerende auto rijden. Na aanhouding bleek de bestuurder, een 34-jarige man uit Soest, niet te beschikken over de juiste papieren. Nadat hij was overgebracht naar het politiebureau voor een ademanalyse (resultaat 1,10 promille) bleek hij bij nader onderzoek een valse naam te hebben opgegeven. Hij zal zich tegenover de rechter moeten verantwoorden.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht District Eemland noord 29-06-2002 '
Lees ook