Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-05-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Bedrijfsinbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagochtend werd een 30-jarige man uit Soest aangehouden nadat hij had ingebroken in een bedrijf. Omstreeks 05.50 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een bedrijf gelegen aan de Drentsestraat. Onderzoek wees uit dat de voordeur van het pand was opengebroken en na onderzoek in het pand werd in de kantine een 30-jarige man uit Soest aangetroffen. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Inbrekers aangehouden

LEUSDEN- Op dinsdagavond werd drie mannen aangehouden nadat ze hadden ingebroken in een bedrijf in Leusden.

Omstreeks 23.00 uur kreeg de politie de melding dat er zou worden ingebroken in een bedrijf aan de Storkstraat. De ruit van het bedrijf was vernield en er lagen bloedspetters bij. De vermoedelijke drie daders waren echter al gevlucht in een auto.

Een agent reed omstreeks 23.15 uur na zijn dienst naar huis en zag op de Laan 1914 in Amersfoort een auto rijden met daarin drie personen en had het vermoeden dat de inzittenden mogelijk de daders waren van de inbraak. Middels zijn mobiele telefoon bracht hij zijn collegas sop de hoogte en op de Hamersveldseweg konden de drie inzittenden worden gecontroleerd. Onderzoek wees uit dat een van de mannen een bebloede hand had en dat er een toetsenbord in de auto lag.

Het trio, in de leeftijd van 21, 26 en 27 jaar afkomstig uit Amersfoort en Alphen aan de Rijn werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Verkeerscontrole

WOUDENBERG- Op dinsdagmiddag werd er van 17.45 tot 18.15 uur een controle plaats op sluipverkeer aan de Voskuilerweg. 3 automobilisten kregen een bekeuring omdat ze de aldaar geldende geslotenverklaring negeerden

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een 35-jarige man uit Amsterdam aangehouden omdat hij goederen uit een winkel had gestolen.

Omstreeks 15.30 uur verliet de man een winkel aan de Utrechtsestraat met enkele niet betaalde goederen. De man werd tegengehouden door medewerkers en de politie werd gewaarschuwd. Onderzoek wees uit dat de man geen officieel legitimatie bewijs bij zich had en werd insloten om zijn juiste identiteit te kunnen vaststellen

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 08-05-2002 '
Lees ook