Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-07-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.40 uur

Aanrijding letsel

AMERSFOORT Op de kruising Ringweg koppel en de Maatweg vond dinsdagavond een aanrijding tussen twee autos plaats waarbij een passagier gewond raakte.

Omstreeks 20.00 uur reed een 21-jarige man uit Amersfoort met zijn auto over de Industrieweg in de richting van de Amsterdamseweg. Ter hoogte van de kruising met de Ringweg Koppel en de Maatweg raakte de auto van de man door nog onbekende oorzaak in de slip.

Door de slip kwam de auto in de middenberm terecht en raakte een tegemoetkomende auto die bestuurd werd door een 61-jarige vrouw uit Hoogland. De auto van de man schoot door en raakte nog een verkeerspaal waarna de auto over de kop sloeg. Bij de 21-jarige man zat een 19-jarige passagier in de auto. Deze man werd met licht hoofdletsel overgebracht naar het Lichtenberg ziekenhuis.

Bij de 61-jarige vrouw zat een kind in de auto. Beiden bleven ongedeerd. Het kind kreeg van de agenten een troostbeer uitgereikt. De auto van de 21-jarige bestuurder raakte zwaar beschadigd.

Preventieactie

LEUSDEN de politie heeft dinsdagmiddag een preventieve actie gehouden in het kader van `Niets erin, niet eruit`.

De controle werd uitgevoerd op een parkeerplaats aan de Philipsstraat. In totaal werden 94 voertuigen gecontroleerd. In 11 autos trof de politie waardevolle buit zichtbaar aan. De politie waarschuwt mensen om geen waardevolle goederen in de auto achter te laten.

Snelheidscontrole

AMERSFOORT De politie heeft dinsdagmiddag op de Utrechtseweg een snelheidscontrole uitgevoerd.

Tussen 14.30 en 16.30 uur werden 1598 voertuigen gecontroleerd. Op de Utrechtseweg geldt een maximum snelheid van 80 km/u. Voor 16 bestuurders werd een bekeuring uitgeschreven. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 85 km/u.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 10-07-2002 '
Lees ook