Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-02-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.45 uur

Man aangehouden zonder rijbewijs

AMERSFOORT De politie heeft tijdens een verkeerscontrole op de Columbus een man aangehouden zonder rijbewijs.

Omstreeks 23.15 uur kreeg een 33-jarige bestuurder uit Amersfoort een stopteken omdat zijn verlichting niet in orde was. Op het moment dat de agenten om zijn rijbewijs vroegen overhandigde hij een buitenlands rijbewijs. De man verklaarde niet geweten te hebben dat je in Nederland een Nederlands rijbewijs moet hebben. Met een proces-verbaal werd hij lopend naar hij huis gestuurd.

Overlast jeugd

AMERSFOORT Dinsdagmiddag heeft de politie drie minderjarige jongens aangehouden voor overlast bij een school aan de Jacob van Bilerstraat.

Leerkrachten van de school hadden gezien dat de jongens twee van 16 en één van 17 jaar allen afkomstig uit Leusden zich ophielden in de fietsenkelder. Het betroffen geen (oud) leerlingen van de school. Toen hier wat van gezegd werd, weigerde de jongens weg te gaan en werd de politie gebeld.

Ter plaatse trof de politie de jongens aan en sommeerde hen om weg te gaan. Omdat het verwijderen zeer lang duurde en men het nodig vond om de politie uit te schelden en probeerde weg te komen, werden de jongens aangehouden. Na verhoor konden de jongens met een boete naar huis.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 12-02-2003 '
Lees ook