Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-07-2002 Persberichten district Eemland zuid, 10.00 uur

Vernieling van motorfiets

AMERSFOORT- Op donderdagmiddag werd een vrouw aangehouden nadat ze een motorfiets had vernield. Omstreeks 13.00 uur liep de 36-jarige vrouw uit Amersfoort over de Meridiaan en vernielde een motorfiets die hier stond geparkeerd. De politie werd gewaarschuwd en ze werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het bureau. De vrouw was erg in de war en vermoedelijk daarom kwam ze tot deze daad.

Autoinbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op vrijdagochtend werd een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een auto. Omstreeks 03.15 uur kreeg de politie de melding dat een man zich verdacht gedroeg bij geparkeerde autos aan de Mooierstraat. De man, 25-jaar zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd aangetroffen bij een geparkeerde auto. Onderzoek wees uit dat een slot van deze auto was vernield. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Hennep aangetroffen

LEUSDEN- Op donderdagmiddag werd na binnengekomen informatie een hennepplantage aangetroffen in een woning aan de Tjongerwijk. In de schuur trof de politie een professioneel opgezette kwekerij aan compleet met assimilatielampen en ventilatoren. In totaal werden 45 planten aangetroffen. Apparatuur en planten zijn ingenomen. Onderzoek wees uit dat er illegaal stroom werd afgetapt. De 38-jarige bewoner is aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Dief aangehouden

AMERSFOORT- Op donderdagavond werd een winkeldief aangehouden. Omstreeks 20.35 uur zagen toezichthouders een 30-jarige man uit Amersfoort een winkel aan de Utrechtsestraat uit komen met een niet betaalde broek. De man werd aangehouden door de toezichthouders en werd meegenomen naar het bureau. Hier bleek dat de man ook een tang uit de winkel meegenomen. Met deze tang is de antidiefstalchip van de kleding af te halen.

Zomersluiting politieservicepunt
EEMLAND ZUID- In verband met de vakantieperiode is van vrijdag 15 juli tot en met 30 augustus het politieservicepunt is de ISA winkel aan de Beurs 25 in Amersfoort gesloten. Voor aangiftes kunnen mensen terecht bij het bureau aan de Asch van Wijckstraat 45 in Amersfoort. Dit bureau is 24 uur per dag geopend.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 12-07-2002 '
Lees ook