Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-07-2002 Persberichten district Eemland zuid, 12.10 uur

Verkeersongeval door inhaalmanoeuvre

AMERSFOORT Een 26-jarige man uit Hoevelaken heeft vrijdagavond omstreeks 21.00 uur bij een inhaalmanoeuvre een verkeersongeval veroorzaakt.

De bestuurder haalde op een voorsorteerstrook naar links een andere auto in. Toen hij vervolgens weer op de rijstrook voor rechtdoor ging rijden en door rood licht reed, raakte hij de auto die hij net had ingehaald. De drie inzittenden van deze auto een 42 jarige man, een 41-jarige vrouw en hun 13-jarig zoontje uit Amersfoort zijn met verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder uit Hoevelaken werd voor verhoor meegenomen naar het bureau. Zijn rijbewijs is ingenomen.

Automobilist gewond

AMERSFOORT - Bij een verkeersongeval op de kruising Computerweg en Cobolweg op vrijdagavond rond 17.30 uur is een 32-jarige man uit Bunschoten/Spakenburg gewond geraakt.

Een 23-jarige bestuurder uit Den Haag die op de Cobolweg reed, gaf geen voorrang aan de van rechts komende bestuurder uit Spakenburg/Bunschoten. De auto van de 32-jarige bestuurder is zwaar beschadigd, de man is met nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis.

Overlast bekeurd

AMERSFOORT Een 47-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 27-jarige man uit Leusden zijn vrijdagavond bekeurd wegens het veroorzaken van overlast op een terras aan de Torenstraat.

De 47-jarige man gooide de bekeuring weg en begon te schelden op de politie. Hierop is de man aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar bleek dat de man nog een proeftijd van 20 dagen moest uitzitten en een opgelegde taakstraf nog niet heeft uitgevoerd. De man is ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 13-07-2002 '
Lees ook