Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-05-2002 Persberichten district Eemland zuid, 10.10 uur

Onder invloed

LEUSDEN- In de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie een 42-jarige automobilist uit Amersfoort bekeurd omdat hij teveel gedronken had.

Om 01.00 uur reed de man met hoge snelheid over de Randweg richting een parkeerplaats op de Spieghelweg. De politie hield hem staande en nam de man een blaastest af, waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. Op het bureau bleek dat hij een alcoholpromillage in zijn lichaam had van 0.65. Met een geldboete van 190 euro en een rijverbod van 1 uur werd de man weggestuurd.

Aanhouding

AMERSFOORT- De politie heeft woensdagavond een 19-jarige man uit Amerfoort aangehouden op de Rondweg oost.

Om 18.20 uur werd de automobilist aangesproken en bekeurd omdat hij zonder autogordel over de Rondweg reed. Nadat hij was aangesproken begon de bestuurder zich vervelend te gedragen en weigerde iedere medewerking. Na een waarschuwing van de agent werd de 19-jarige man aangehouden en op het bureau voorgeleid. Met een bekeuring verliet de man het bureau.

Rijden onder invloed

BAARN Tijdens een controle op de Amsterdamsestraatweg werd in de nacht van woensdag 15 op donderdag 16 mei een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 01.30 uur kreeg een 31-jarige automobilist uit Nederhorst Den berg op de Amsterdamsestraatweg een stopteken. De bestuurder werd gevraagd een blaastest af te leggen. Hieruit bleek dat hij gedronken had. De man werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau.

Hier werd duidelijk dat de bestuurder 0,65 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van een uur en een boete van 190,= werd hij naar huis gestuurd.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 16-05-2002 '
Lees ook