Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-06-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.45 uur

Winkeldief aangehouden

AMERSFOORT- Op dinsdagmiddag werd een 34-jarige winkeldief aangehouden. Omstreeks 17.25 uur wilde de man uit Harderwijk een winkel aan de Utrechtsestraat verlaten zonder enkele t-shirts af te rekenen. Winkelpersoneel zag dit en waarschuwden de politie. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Bromfietser raakte gewond

LEUSDEN- Op dinsdagavond vond er een verkeersongeval in Leusden plaats. Omstreeks 20.30 uur reed een 17-jarige bromfietser uit Leusden over de Hohorstlaan en gaf bij de kruising met de Wiggeruslaan geen voorrang aan een 40-jarige automobilist uit Leusden. Een aanrijding ontstond en de bromfietser raakte gewond aan zijn been en werd vervoerd naar het ziekenhuis. Bromfiets en auto raakten beschadigd.

Jongen geslagen

HOOGLAND- Op dinsdagavond werd een 14-jarige jongen geslagen door een groep kinderen.

De jongen uit Hoogland fietste samen met zijn vriend over de Sportlaan toen er plotseling een bal tegen hem aan kwam. De bal kwam vervolgens bijna voor het voorwiel terecht en de jongen gaf de bal een schop. Plotseling werd het duo ingehaald door een stel leeftijdsgenoten en werden tegengehouden. Op een gegeven moment konden de jongens weer doorfietsen. De jongen liep door de klap een pijnlijk jukbeen op. Het is nog niet bekend waarom de jongen de klap kreeg. Vermoedelijk waren de jongens boos omdat de jongens tegen de bal hadden geschopt. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 19-06-2002 '
Lees ook