Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-02-2003 Pesrberichten district Eemland zuid, 12.00 uur

Man aangehouden na betasting van dames

LEUSDEN- Op de Hamersveldseweg hielden agenten een 45-jarige man uit Leusden aange, nadat hij die vrijdagavond twee meisjes had getracht te betasten.

De man was die avond omstreeks 20.15 uur een winkel binnengelopen in winkelcentrum de Hamersho. Hier probeerde hij één van de medewerksters te betasten, daarna verliet hij de winkel en probeerde hetzelfde bij een medewerkster van een andere winkel. De man kon met behulp van opgegeven signalement worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het bureau en ingesloten voor nader verhoor.

Getuigenoproep mishandeling

AMERSFOORT- Op de Albatrossstraat is een 12-jarige jongen uit Amersfoort opzettelijk geslagen en geschopt door een nog onbekende jongen.

De jongen fietste op vrijdagmiddag omstreeks 12.45 uur samen met een vriendje op het fietspad. Doordat de zon scheen, werd de jongen verblind en zag niet goed waar hij heen keek. Op een gegeven moment kwam een jongen uit tegenovergestelde richting fietsen, deze riep naar de jongen dat hij niet zo moest kijken. Toen het slachtoffer een opmerking terugmaakte, kwam de jongen terug fietsen en sneed hem af. Hierdoor moest de 12-jarige jongen stoppen. De jongen werd opzettelijk met een vuist in het gezicht geslagen, daarna werd hij tegen zijn buik en arm geschopt. De verdachte liep weg, maar bedacht zich en gaf de jongen nog een trap in zijn buik. Gelukkig kwam er een vrouw aangelopen, waardoor de verdachte ervandoor ging in de richting van de Wiekslag.

Signalement: Licht getinte huidskleur, ongeveer 15 jaar oud en 1.60 meter lang. Hij had een normaal postuur, zwart stekelhaar en uit elkaar staande tanden. De jongen droeg een lichtgroen gewatteerd jack en een bruin/groene ribbroek.

De politie district Eemland zuid verzoekt getuigen van deze mishandeling contact op te nemen met bureau Amersfoort op tel; 0900-8844.

Dronken bestuurder aangehouden

AMERSFOORT- Op zaterdagmorgen omstreeks 04.00 uur heeft de politie een 29-jarige bestuurder uit Amsterdam aangehouden, nadat deze had gereden terwijl hij onder invloed was.

Na een melding dat er een auto slingerend over de Rijksweg A1 zou rijden, zijn agenten ter plaatse gegaan. Zij troffen daar de auto aan en gaven een stopteken, hier werd aan voldaan. Na een blaastest werd de bestuurder overgebracht naar het bureau, alwaar hij 430 ug/l blies. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 22-02-2003 '
Lees ook