Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 22-07-2002 Persberichten district Eemland zuid, 09.15 uur

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een automobilist gecontroleerd op de Lindeboomseweg. Onderzoek wees uit dat de man gedronken had en op het bureau blies de 24-jarige automobilist uit Amersfoort 1.25 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

AMERSFOORT- Op zondagavond werd een 42-jarige automobilist uit Bunschoten/Spakenburg aangehouden omdat hij onder invloed van alcohol een auto bestuurde. Agenten zagen de man omstreeks 23.00 uur rijden over de Amsterdamseweg en controleerde hem. Onderzoek wees uit dat hij teveel gedronken had en op het bureau blies hij 0.65 promille. De man kreeg een boete van 190 Euro en een rijverbod van 1 uur.

Auto inbrekers alsnog aangehouden

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werden twee mannen aangehouden welke eerder hadden ingebroken in een auto. Omstreeks 12.55 uur zagen collegas van de spoorwegpolitie twee mannen in de leeftijd van 16 en 18 jaar afkomstig uit Amersfoort lopen op de Arnhemseweg. De agenten herkenden de mannen als diegene die begin juli hadden ingebroken in een auto die stond geparkeerd aan de Ringweg Dorrestein. Toen lukte het de agenten niet om de mannen te pakken. De mannen konden nu alsnog worden aangehouden en worden ingesloten voor verhoor.

Overval op tankstation

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een tankstation overvallen aan de Industrieweg. Omstreeks 08.20 uur kwam een onbekende het tankstation binnen, bedreigde het aanwezige personeelslid met een mes en vroeg om geld. De man ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag vandoor. Bij de overval raakte niemand gewond. De politie heeft de zaak in onderzoek en vraagt eventuele getuigen contact op te nemen met de politie Eemland zuid, 0900-8844.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 22-07-2002 '
Lees ook