Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-02-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.25 uur

Mijn naam is Bond.

AMERSFOORT- Op zondagavond werd en man aangehouden omdat hij vermoedelijk illegaal is in ons land verbleef en niet in het bezit was van een geldig vervoersbewijs.

Omstreeks 21.35 uur werd een 22-jarige man uit Polen gecontroleerd in de trein op station Amersfoort. De man had geen geldig vervoersbewijs en kreeg hiervoor een boete van de conducteur. De man gaf aan dat hij James Bond heette. De conducteur vertrouwde dit niet en waarschuwde de politie. Bij navraag bleek dat James een valse naam had opgeven en vermoedelijk illegaal in ons land verbleef. Hij werd aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een man aangehouden omdat hij teveel had gedronken. Omstreeks 00.25 uur zagen agenten de 25-jarige automobilist uit Amersfoort rijden over de Boldershof. De man werd gecontroleerd en onderzoek wees uit dat hij teveel gedronken had. Op het bureau blies hij 370 ug/l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Vernieler aangehouden

AMERSFOORT- Op zondagochtend werd een man aangehouden nadat hij wegmeubilair had vernield. Omstreeks 03.00 uur kregen agenten de melding dat twee personen met een reflectorpaal een verkeerslicht aan het vernielen waren. Agenten troffen op het Plantsoen Noord een 21-jarige man uit Bussum aan welke op dat moment een reflectorpaal tegen een verkeerslicht aangooide. De man werd aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 24-02-2003 '
Lees ook