Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-01-2003 Persberichten district Eemland zuid, 09.00 uur

2 keer in de fout

AMERSFOORT- Op zondagmiddag kreeg een man twee bekeuringen in korte tijd. Omstreeks 13.53 werd een 16-jarige jongen uit Amersfoort gecontroleerd op het Smallepad. Hij en zijn passagier droegen geen helm. Beiden kregen een bekeuring en moesten verder lopen. Zeven minuten later zagen agenten het duo toch weer rijden. Ze kregen nu voor de twee maal een bekeuring.

Bedrijfinbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een man aangehouden nadat hij had ingebroken in een bedrijf.

Omstreeks 02.55 uur kreeg de politie de melding dat er werd ingebroken in een bedrijf gelegen aan de Stadsring. De man had een ruit ingegooid en was er met een computer vandoor gegaan. Agenten troffen in eerste instantie niemand aan bij het pand maar zagen in het nabijgelegen struikgewas de 30-jarige man uit Amersfoort zitten. Hij had de computer nog bij zich.

De man verzette zich hevig tijdens zijn aanhouding maar kon uiteindelijk toch worden vervoerd naar het politiebureau.

Autoinbreker aangehouden

AMERSFOORT- Op zondagmiddag werd een autoinbreker aangehouden.

Omstreeks 13.30 uur zag een parkeercontroleur een man verdacht rondlopen op de parkeerplaats gelegen aan het Achter Davidshof. De parkeercontroleur hield de man in de gaten en plotseling zag hij dat de ruit van de personenauto werd ingegooid. De 32-jarige man uit Amersfoort fietste vervolgens hard weg.

De achtervolging werd ingezet en de man kon uiteindelijk worden aangehouden op de Korte Gracht. Hij is ingesloten voor verhoor.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Eemland zuid 27-01-2003 '
Lees ook