Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 1-06-2002 Persberichten district Heuvelrug, 12.40 uur

Teveel alcohol op

DOORN - Vrijdag 31 mei rond 22.45 uur is een 52-jarige inwoner van Doorn aan de Langbroekerweg aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Op het politiebureau bleek dat de man een alcoholpercentage van
1,25 in zijn lichaam had. De man kreeg een rijverbod van 5 uur en proces verbaal is opgemaakt.

VEENENDAAL - Vrijdag 31 mei rond 23.15 uur is een 44-jarige inwoner van Holthees aan de A12 nabij Veenendaal aangehouden omdat hij teveel gedronken had. De man reed met hoge snelheid een politievoertuig voorbij en vertoonde roekeloos rijgedrag. De man,kreeg een stopteken en gaf zelf direct aan de politieagent aan gedronken te hebben. Op het politiebureau weigerde de man verder mee te werken aan een bloedproef. De man zal voor de rechter moeten verschijnen.

Horecatoezicht

VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van vrijdag 31 mei op zaterdag
1 juni toezicht gehouden in het uitgangscentrum.

Toen een groep van ongeveer 20 jongeren in het Dragonderpark gecontroleerd werd, weigerde een persoon mee te werken en ging ervan door. De man werd aangehouden en verzette zich hiertegen hevig. De rest van de groep ging zich met de aanhouding bemoeien en de politie moest met de wapenstok de groep op afstand houden. De jongen is meegenomen naar het politiebureau en er is proces verbaal tegen hem opgemaakt.

Op de Markt vond een vechtpartij plaats waarbij een persoon gewond is geraakt. De man is met verwondingen aan het gezicht overgebracht naar het ziekenhuis.

Verder zijn er zes bekeuringen uitgeschreven voor het fout parkeren, twee voor het niet dragen van de autogordel, één voor het op straat werpen van afval en twee bekeuringen voor het op straat nuttigen van alcohol

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 01-06-2002 '
Lees ook