Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-06-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.10 uur

Rijden onder invloed

VEENENDAAL De politie heeft in de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 juni een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 01.05 uur werd de 52-jarige automobilist uit Veenendaal op het Kerkewijk gecontroleerd. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau.

Uiteindelijk bleek dat hij 0,95 promille in zijn lichaam had. Met een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

Man aangehouden

VEENENDAAL Dinsdagavond heeft de politie een man aangehouden tijdens een gordelcontrole.

Op de Grote Beer kreeg een 22-jarige man uit Ede omstreeks 21.45 uur een stopteken. De man droeg geen gordel en kreeg een bekeuring. Tijdens het opvragen van de gegevens van de man bleek via de meldkamer dat hij nog een straf van 47 dagen moest uitzitten. Tevens bleek dat het voertuig niet verzekerd was.

Hij werd aangehouden en voor verhoor ingesloten op het bureau. Tevens werd zijn auto overgebracht naar het bureau.

Rijden onder invloed

VEENENDAAL Op de Grote Beer werd dinsdagavond een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

Omstreeks 21.00 uur kreeg een 33-jarige bestuurder uit Veenendaal een stopteken. Na een eerste blaastest bleek dat hij te veel gedronken had. Hij werd aangehouden en voor een ademanalyse overgebracht naar het bureau. Hier bleek dat hij 0,95 promille alcohol in zijn lichaam had. Met een rijverbod van drie uur en een proces-verbaal werd hij naar huis gestuurd.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 12-06-2002 '
Lees ook