Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 12-07-2002 Persberichten district Heuvelrug, 10.20 uur

Fietser over de kop

WIJK BIJ DUURSTEDE- Op donderdagavond raakte een 21-jarige vrouw uit Wijk bij Duurstede gewond na een val van haar fiets. Omstreeks 20.35 uur reed de vrouw over de Zandweg en sloeg door nog onbekende reden over de kop. De vrouw raakte gewond en werd vervoerd naar het ziekenhuis.

Rijden onder invloed

AMERONGEN- Op vrijdagochtend werd een 31-jarige automobilist uit Amerongen gecontroleerd op de Lekdijk. Onderzoek wees uit dat hij had gedronken en op het bureau blies hij 0.65 promille. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Aanrijding letsel

ACHTERBERG- Op donderdagmiddag vond een ongeval plaats waarbij een persoon gewond raakte. Omstreeks 17.15 uur reed een 25-jarige automobilist uit Putten over de Friessesteeg. Op de kruising met de Maatsteeg gaf hij geen voorrang aan een 38-jarige automobilist uit Wageningen. Een aanrijding ontstond tussen de twee voertuigen. De man uit Putten kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal en de man uit Wageningen kwam tot stilstand in een sloot. Deze man werd met nekklachten vervoerd naar het ziekenhuis. Beide autos raakten zwaar beschadigd.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 12-07-2002 '
Lees ook