Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-05-2002 Peersberichten district Heuvelrug, 08.45 uur

Inbrekers aangehouden

AMERONGEN Zondagavond heeft de politie twee van de drie jongens aangehouden die hadden ingebroken bij een sportvereniging aan de Rijksstraatweg.

Omstreeks 21.10 uur kreeg de politie een melding dat er ingebroken werd bij een sportkantine. De drie verdachten waren op de fiets gevlucht in de richting van Elst. Op de Bosweg ter hoogte van een bospad kwamen de verdachten aanfietsen.

Bij het zien van de politie keerde twee van de drie om en probeerde het bos in te vluchten. De derde verdachte een 17-jarige jongen uit Elst werd door de politie aangehouden. De agenten zette de achtervolging in en konden uiteindelijk een tweede verdachte een 15-jarige jongen uit Elst - in het bos aanhouden.

Een verdachte een 15-jarige jongen eveneens uit Elst wist uit handen te blijven van de politie. In de omgeving van de verdachten trof de politie een aantal gestolen frisdraken en snoep aan. De identiteit van de gevluchte verdachte is bij de politie bekend.

Dieven aangehouden

RENSWOUDE De politie heeft zondagmiddag twee jongens aangehouden voor het stelen van een vlag.

Door een getuige werd omstreeks 12.20 uur gebeld naar de politie met de mededeling dat zojuist twee jongens een vlag van een bouwterrein aan de Oude Holleweg hadden gestolen. Ter plaatse trof de politie de jongens niet meer aan. Wel meldde een getuige dat hij de jongens had zien lopen in de richting van een bouwkeet.

In de bouwkeet trof de politie de verdachten aan. Het betrof twee 15-jarige jongens beiden uit Renswoude. De jongens werden aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau. Hier bekenden de jongens de vlag gestolen te hebben.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 13-05-2002 '
Lees ook