Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-02-2003 Persberichten district Heuvelrug, 10.05 uur

Vrouw rijd tegen auto

LEERSUM- Op donderdagmiddag omstreeks 13.55 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Rijksstraatweg. Een 21-jarige vrouw was bezig om haar radiozender te verzetten, toen zij weer opkeek zag zij vlak voor haar een auto stilstaan die linksaf wilde slaan. Het was te laat om te remmen, waardoor de vrouw achterop de auto reed van de 28-jarige bestuurder uit Kesteren. Zij klaagde over pijn in haar nek en is voor controle overgebracht naar het Gelderse Vallei ziekenhuis in Ede.

Verkeerscontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE/AMERONGEN/RHENEN- Op donderdag zijn er tussen 14.00 uur en 22.00 uur controles uitgevoerd op diverse locaties. In Wijk bij Duurstede werden bij een gordelcontrole op de N229, 70 bestuurders bekeurd, voor het niet dragen van de autogordel. Twee bestuurders kregen een boete voor het niet handsfree bellen.

In Amerongen werd een bromfietscontrole gehouden, hierbij werden 34 bekeuringen uitgedeeld. Op dat zelfde moment werd een snelheidscontrole gehouden op de Amerongenwetering, hier geldt een maximum snelheid van 60 km/u. 28 bestuurders kregen een boete voor het overtreden van deze snelheid. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 107 km/u. In Rhenen werden in de avond verlichtingscontroles gehouden op de Frederik van de Paltshof. Er werden 21 bekeuringen uitgeschreven voor het niet of verkeerd voeren van de verlichting.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 14-02-2003 '
Lees ook