Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 16-06-2002 Persberichten district Heuvelrug 13.25 uur

Controle alcohol

RHENEN/AMERONGEN- Op de N225 tussen Rhenen en Amerongen is in de nacht van zaterdag 15 en zondag 16 juni door de politie een alcoholcontrole gehouden. Er werden geen overtredingen geconstateerd.

Rijden onder invloed

OVERBERG- Een 23-jarige automobilist uit Achterberg is zaterdagavond rond zes uur aangehouden voor het rijden onder invloed. Bij een snelheidscontrole moest de man een blaastest afleggen, welke positief was. Op het bureau bleek bij de ademanalyse dat hij 1.55 promille alcohol in zijn lichaam had. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd en hij kreeg een dagvaarding mee.

Bromfietser gewond

RHENEN- Bij een eenzijdig ongeval is zaterdagavond rond 22.00 uur een 32-jarige bromfietser uit Rhenen gewond geraakt. De man reed op de Valleiweg toen hij de macht over het stuur verloor. Hij wilde de brommer even uitproberen en droeg geen helm. De bromfietser is met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Eigenaar ziet gestolen fiets

AMERSFOORT- Een 46-jarige vrouw uit Amersfoort zag zaterdagmiddag op De Hof rond 13.00 uur een onbekende man met haar vorige week gestolen fiets voorbijkomen. Samen met haar echtgenoot ging zij achter de fietser aan. Deze verklaarde de fiets net gekocht te hebben. Passerende surveillanten werden door de vrouw bij het gesprek betrokken en hebben de fiets naar het bureau gebracht. De politie zoekt momenteel uit wie de rechtmatige eigenaar is.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 16-06-2002 '
Lees ook