Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-05-2002 Persberichten district Heuvelrug, 12.00 uur

Gewapende overval

VEENENDAAL - Zaterdagmiddag heeft een gewapende overval bij een winkel aan het Davidsplein plaatsgevonden. Hierbij vielen geen gewonden en is de dader ontkomen.

Omstreeks 16.45 is een lange man met een vuurwapen een winkel binnen gegaan. Onder bedreiging van een vuurwapen heeft de man een onbekend geldbedrag meegenomen. De aanwezige medewerkers en klanten bleven ongedeerd. De verdachte is vervolgens te voet weggegaan in de richting van het centrum, mogelijk richting het station. Mensen die rond het tijdstip iets is opgevallen, worden gevraagd contact op te nemen met het politiedistrict Heuvelrug via telefoonnummer 0900 8844.

Aanrijding met teveel alcohol

VEENENDAAL Zaterdagavond heeft een aanrijding plaatsgevonden op de Rondweg West tussen twee personenautos waarvan een bestuurder teveel alcohol had gedronken.

Een 19-jarige man uit Barneveld reed omstreeks 23.15 uur op de Rondweg West in de richting van de snelweg A12. Op een gegeven moment week hij uit naar links om een voertuig in te halen. Een 20-jarige man uit Veenendaal was vanuit tegenovergestelde richting reeds zo dicht genaderd dat een aanrijding niet kon worden voorkomen. Op het bureau bleek de man uit Barneveld een alcoholpromillage van 0,65 in zijn bloed te hebben. De man uit Veenendaal is met nekklachten naar het ziekenhuis in Ede gebracht, zijn passagier raakte niet verwond.

Aanrijding Kerkewijk

VEENENDAAL Zaterdagavond ontstond een aanrijding waarbij een betrokkene letsel opliep.

Omstreeks 23.45 uur reed een 25-jarige man uit Veenendaal vanuit de Brouwerstraat en sloeg af in de richting van Kerkwijk. Op dat moment reed op een auto komende vanuit de Duivenwal rechtdoor in de richting van de Brouwerstraat. In deze auto zat een vrouw van 29 jaar en naast haar een vrouw van 57-jaar. Door de aanrijding ontstond bij de oudere vrouw licht letsel aan haar voorhoofd en zij is voor behandeling naar het ziekenhuis in Ede gebracht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 19-05-2002 '
Lees ook