Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-07-2002 Persberichten district Heuvelrug, 11.15 uur

Winkeldieven gepakt

VEENENDAAL Omstanders hielden vrijdagavond rond 19.30 uur een veertigjarige Veenendaler aan wegens winkeldiefstal. Zon twee uur eerder werden drie meisjes aangehouden wegens het stelen van kleding ter waarde van ruim 750 euro.

De veertigjarige man probeerde uit een winkel aan de Hoofdstraat een jas te stelen. Het alarm ging echter af, waarna de man het op een rennen zette, maar hij kon worden aangehouden. Proces-verbaal is tegen de man opgemaakt.

De drie meisjes uit Ede, twaalf, dertien en veertien jaar, waren in een winkel aan de Corridor betrapt op winkeldiefstal. Personeel van de winkel hield de meisjes aan en waarschuwde de politie. De meisjes worden ervan verdacht uit meer winkels spullen te hebben meegenomen. Proces-verbaal wordt tegen de drie opgemaakt.

Gewond na aanrijding

VEENENDAAL Doordat een links afslaande 28-jarige automobiliste uit Rhenen een haar tegemoetkomende auto geen voorrang verleende, ontstond een aanrijding. Dit gebeurde vrijdag rond 13.00 uur op de kruising Raadhuisstraat Kerkewijk.

De vrouw reed tegen een auto, bestuurd door een 67-jarige Veenendaler. Beide bestuurders klaagden over pijn aan de borstkas. Zij kregen van ambulancepersoneel het advies naar de huisarts te gaan. Beide autos zijn weggesleept.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 20-07-2002 '
Lees ook