Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 27-05-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.20 uur

Met te veel alcohol op achter het stuur

VEENENDAAL Maandagmorgen vroeg heeft de politie op de Munnikweg een 18-jarige man uit Berkel en Rodenrijs aangehouden omdat hij met te veel alcohol op achter het stuur zat.

Omstreeks 04.00 uur vroegen agenten de 18-jarige bestuurder mee te werken aan een blaastest. Hieruit bleek dat de man te veel alcohol had gedronken. Ademanalyse op het bureau wees uit dat hij 0,65 promille alcohol in zijn lichaam had. Het wettelijk toegestane maximum is 0,5 promille. Tegen de 18-jarige automobilist is proces verbaal opgemaakt.

Auto rijdt tegen boom

LEERSUM Zondagavond reed een 18-jarige jongen uit Woudenberg op de Hoogstraat met zijn auto tegen een boom. De passagier en hij liepen letsel op.

Omstreeks 21.00 uur reed de 18-jarige bestuurder over de Hoogstraat. In een bocht had hij zijn auto niet meer onder controle en reed tegen een boom. Een 16-jarig meisje uit Woudenberg, die als passagier in de auto zat, en de bestuurder wisten zelfstandig uit de auto te komen. Beide personen zijn met nog onbekend letsel per ambulance naar het UMC in Utrecht vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 27-05-2002 '
Lees ook