Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-05-2002 Persberichten district Heuvelrug, 09.45 uur

Aanpassing openingstijden

DOORN Met ingang van 1 juni 2002 worden de openingstijden voor publiek van het politiebureau Doorn enigszins gewijzigd. Reden voor de aanpassing is het inzetten van een nieuwe medewerker in bureau Doorn die voortaan de eerste publieksontvangst op zich zal nemen. De politie in Doorn hoopt met de inzet van een herkenbaar en vaste medewerker aan de balie, de publiekscontacten tijdens de openingstijden te bevorderen.

De aangepaste tijden zijn vanaf 1 juni aanstaande: dinsdag t/m donderdag van 13.00 16.00 uur.

Technische verkeerscontrole

WIJK BIJ DUURSTEDE- Maandagavond hield het scooterteam van de politie een verkeerscontrole op de Zandweg.

In totaal werden 30 brom- en snorfietsen gecontroleerd. Hiervan waren 10 bromfietsers zonder gebreken en met de juiste papieren. De rest, 20 bromfietsers werden bekeurd voor onder andere het niet dragen van een helm (6), constructiesnelheid (10), geluid - boven 102 dB- (5) en verzekering (4). Tevens werd een bromfiets uit het verkeer genomen in verband met vermoedelijke diefstal.

Inbraak

AMERONGEN- In de nacht van maandag 27 op dinsdag 28 mei werd ingebroken in een winkel aan de Koenestraat.

De daders zijn door de voordeur het pand binnengedrongen en zij hebben de kassalade en een grote hoeveelheid parfumflesjes en scheermesjes uit de winkel meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Heuvelrug 28-05-2002 '
Lees ook