Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 3-06-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.25 uur

Jongetje aangereden

NIEUWEGEIN Op zondag 2 juni raakte een 7-jarig fietsertje uit Nieuwegein gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 13.30 uur reed een 55-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Sperwerlaan. Plotseling zag hij dat een jongetje op de fiets tussen twee geparkeerde auto`s vandaan kwam en de weg opfietste. De automobilist remde nog, maar kon een aanrijding met het fietsertje niet voorkomen. Het jongetje kwam ten val en liep daarbij een kleine hoofdwond en diverse schaafwonden op. Hij is per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Bromfietsers botsen

NIEUWEGEIN Op zondag 2 juni botsten twee bromfietsers op elkaar en raakten gewond.

Rond 17.40 uur reed een 18-jarige bromfietser uit Nieuwegein over het fietspad van de Zeisterveste, komende uit de richting van Merwestein. Over hetzelfde fietspad kwam hem vanaf de tegenovergestelde richting een 17-jarige bromfietser uit Nieuwegein tegemoet. De 17-jarige jongen reed schuin achter een rechts voor hem rijdende brommer.

In de bocht kwamen de 17- en 18-jarige bromfietser elkaar tegen en zagen geen kans meer elkaar te ontwijken. Een botsing was het gevolg. Beiden bestuurders werden per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Zoekwoorden:

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 03-06-2002 '
Lees ook