Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 5-07-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.30 uur

Aanrijding met gestolen auto

NIEUWEGEIN Donderdagavond heeft op de s Gravenhoutseweg een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen.

De politie kreeg de melding om 18.15 uur binnen en toen zij ter plaatse kwam bleek een personenauto tegen de achterzijde van een vrachtwagen te zijn gereden. De bestuurder van de personenauto was niet meer bij het voertuig en uit informatie bleek dat de auto vlak tevoren gestolen was. De bestuurder is na de aanrijding gevlucht in de richting van de Handelskade. Het gaat om een blanke man van ongeveer
1.70 meter, leeftijd ongeveer 30 jaar, blond krullend haar, normaal postuur en hij droeg een blauwe spijkerbroek en een beige hemd. Beide voertuigen hebben lichte schade opgelopen aan bumper en lampen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiedistrict Lekstroom via telefoonnummer 0900 - 8844.

Snelheidscontrole Symfonielaan

Nieuwegein Donderdagochtend heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Symfonielaan.

De controle vond plaats tussen 08.30 en 10.15 uur. In totaal werd 14 maal de snelheid overschreden en twee maal gereden zonder gordel. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 82 k/m per uur waar 50 k/m per uur is toegestaan.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 05-07-2002 '
Lees ook