Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-07-2002 Persberichten district Lekstroom, 10.00 uur

Inbrekers aangehouden

NIEUWEGEIN Op zondag 7 juli zijn vier mannen aangehouden omdat zij worden verdacht van een inbraak.

Rond 06.00 uur zag een getuige dat twee mannen zich op de Kruyderlaan verdacht bij een woning ophielden. Hij belde de politie en gaf het signalement van de verdachten door. Politiemensen die ter plaatse gingen, zagen de twee mannen op de Herenstraat bij twee andere mannen in een auto stappen. De politiemensen gingen achter de auto aan en controleerden het voertuig op de A.C. Verhoefweg.

In de kofferbak werden twee computerkasten aangetroffen. De snoeren bleken te zijn doorgeknipt. Daarop werden de vier inzittenden, 20, 20 ,21 en 25 jaar oud, aangehouden. De oudste is afkomstig uit Nieuwegein, de andere drie uit Utrecht.

Door de politie wordt een onderzoek ingesteld waar de apparatuur van afkomstig is. De verdachten zijn in het politiebureau ingesloten.

Aanrijding

NIEUWEGEIN Op zondag 7 juli is een automobilist op een reclamebord gebotst. Hij liep lichte verwondingen op.

Rond 14.55 uur reed een 28-jarige man uit IJsselstein met zijn auto over de Henri Dunantlaan en sloeg linksaf de `s-Gravenhoutseweg op. Vermoedelijk doordat hij met te hoge snelheid reed, vloog de auto uit de bocht en botste op een reclamebord. Ondanks dat de bestuurder de gordel droeg, raakte hij toch met zijn voorhoofd de voorruit. Zijn passagier liep geen letsel op.

De bestuurder weigerde door het personeel van de ambulance te worden onderzocht en stuurde hen weg. Nadat zijn auto was weggesleept, voelde hij zich toch niet zo lekker en is door vrienden van hem naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 08-07-2002 '
Lees ook