Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-06-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.55 uur

Fietsster aangereden

NIEUWEGEIN Op maandag 10 juni raakte een fietsster gewond bij een aanrijding met een auto.

Rond 12.50 uur reed een 62-jarige automobilist uit Nieuwegein over de Symfonielaan, komende uit de richting van de Batauweg en gaande in de richting van de Sweelincklaan. Ter hoogte van het Home Trade Centre stak een 57-jarige fietsster uit Nieuwegein vanaf het fietspad de Symfonielaan over. Daarbij zag de fietsster de auto niet aankomen, waardoor een aanrijding tussen beiden ontstond.

De vrouw is voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Auto in de brand

VIANEN Op maandag 10 juni vloog een auto in de brand. Niemand raakte gewond.

Rond 21.45 uur reed een 42-jarige automobilist uit Houten over de rijksweg A27. Ter hoogte van Vianen hoorde de bestuurder een knal, zag dat vervolgens rook de auto binnenkwam en dat vlammen aan de achterzijde van de auto vandaan kwamen. Hij bracht zijn auto op de vluchtstrook tot stilstand en kon veilig uit de auto stappen. De brandweer had de brand snel onder controle.

Op de rechterrijstrook en de vluchtstrook was een oliespoor ontstaan. Door een medewerker van Rijkswaterstaat werd gekeken of en zo ja hoe het wegdek moet worden gereinigd. De auto is door een takelbedrijf weggesleept.

Fietsster valt

NIEUWEGEIN Op maandag 10 juni raakte een vrouw gewond bij een val met haar fiets.

Rond 14.40 uur fietste een 80-jarige vrouw door de Lijsterbestunnel. Zij probeerde al zigzaggend plassen water op het fietspad te ontwijken. Daarbij stuurde zij de stoep op, maar kwam daardoor ten val. Zij is met vermoedelijk een hersenschudding per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 11-06-2002 '
Lees ook