Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-06-2002 Persberichten district Lekstroom, 09.50 uur

Auto tegen tram

IJsselstein Op donderdag 13 juni vond omstreeks 16.00 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en de tram op de Clinckhoeff. De automobiliste, een 19-jarige inwoonster van IJsselstein, was de spoorwegovergang opgereden en had door onbekende oorzaak de tram niet aan zien of horen komen. Beide voertuigen raakten vervolgens elkaar. De automobiliste liep enkele schaafwonden op. Haar auto raakte beschadigd en moest afgesleept worden. De politie stelt een onderzoek in naar de aard en toedracht van het ongeval.

Controle rijden zonder helm in Houten

Houten Op donderdagmidag 13 juni werd door de politie in de omgeving van de Slinger een controle gehouden op de draagplicht van de helm. Tijdens de controle werden 4 bromfietsbestuurders bekeurd voor deze overtreding. Tevens werd proces-verbaal opgemaakt voor een opgevoerde bromfiets en voor het rijden in het voetgangersgebied.

Beroving van 10-jarige jongen

Nieuwegein Op donderdagmiddag 13 juni werd tussen 15.20 en 15.40 uur een 10-jarig jongetje uit Nieuwegein beroofd op de Weverbrug. Het slachtoffertje liep met zijn fiets via de Zuidstedeweg over de brug toen hij lastig werd gevallen door een onbekende man. De man sloeg de jongen zonder enige reden tegen het hoofd waardoor deze zijn bewustzijn verloor. Na enige tijd kwam de jongen weer bij en bleek zijn horloge te zijn weggenomen. De man was inmiddels verdwenen. De politie stelt een onderzoek in naar de verdachte.

Het signalement van de man luidt als volgt:
Donker getinte man van tussen de 30 en 40 jaar. Lengte tussen de 1.75 en 1.85 meter. Breed krachtig postuur. Kort kroeshaar. De man was gekleed in een kort beigekleurig stoffen jack. De politie verzoekt getuigen van de beroving om contact met de politie in Nieuwegein op te nemen via telefoonnummer 0900-8844.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 14-06-2002 '
Lees ook