Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-07-2002 Persbericht district Lekstroom, 10.20 uur

Fietsster onderuit

NIEUWEGEIN Op dinsdag 16 juli is een vrouw met haar fiets gevallen en daarbij gewond geraakt.

Rond 15.00 uur fietste een 67-jarige vrouw uit Culemborg over de Lekboulevard. Waarschijnlijk doordat er in een bocht grind op de weg lag, kwam de vrouw met haar fiets ten val. Zij is met hoofdletsel per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht. Door medewerkers van de gemeente is het grind opgeruimd.

Man valt

NIEUWEGEIN Op dinsdag 16 juli raakte een man gewond toen hij op straat viel.

Rond 15.10 uur wilde op de Orpheuslaan een 78-jarige man uit Nieuwegein met zijn vrouw de weg oversteken. De man zag echter niet dat een auto naderde en wilde de weg opstappen. Zijn vrouw zag de auto wel en trok haar man terug. Daardoor kwam de man ten val en raakte even buiten bewustzijn. Hij is per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Bromfietsster gewond

NIEUWEGEIN Op dinsdag 16 juli raakte een meisje gewond toen zij met haar bromfiets onderuit ging.

Rond 15.20 uur reed een 17-jarig meisje uit Nieuwegein met haar brommer over de Symfonielaan, komende uit de richting van de Sweelincklaan en gaande in de richting van de A.C. Verhoefweg. In de bocht ter hoogte van de tramhalte keek zij achterom en raakte vervolgens met haar voorwiel de stoeprand. Daardoor kwam zij ten val.

Met vermoedelijk een gebroken rechterbeen en rechterarm werd zij per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 17-07-2002 '
Lees ook