Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-03-2003 Persberichten district Lekstroom, 09.35 uur

Bestuurder onder invloed

NIEUWEGEIN De politie heeft in een woning aan de Kreekmonde een man aangehouden voor het rijden onder invloed.

De politie werd zondagavond meerdere malen gebeld door getuigen die achter een auto reden waarvan de bestuurder vermoedelijk onder invloed was. De bestuurder zou tevens een aanrijding hebben veroorzaakt en zijn doorgereden. Door getuigen werd aangegeven dat de man omstreeks 21.10 uur zijn woning aan de Kreekmonde binnenging.

De politie kwam ter plaatse en heeft de 48-jarige man uit Nieuwegein in zijn woning aangehouden. Tijdens zijn aanhouden verzette de man zich hevig. Na een korte worsteling werd de man in de boeien overgebracht naar het bureau. Hier weigerde hij mee te werken aan een ademanalyse.

Aanrijding letsel

LOPIKERKAPEL Zondagmiddag vond op de Lekdijk oost een aanrijding tussen een fietser en een automobilist plaats, waarbij de fietser gewond raakte.

Omstreeks 14.25 uur reed een 47-jarige man uit IJsselstein op zijn fiets over de Lekdijk. Op een gegeven moment werd de man ingehaald door een 53-jarige automobilist uit Harmelen. Tijdens het inhalen raakte de spiegel van het voertuig de fietser. Hierdoor viel de man op de grond en raakte gewond aan zijn hoofd.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 24-03-2003 '
Lees ook