Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-07-2002 Persberichten district Lekstroom, 10.25 uur

Man mishandeld op straat

NIEUWEGEIN - Een 22-jarige man uit Nieuwegein werd zaterdagavond omstreeks 23.00 uur mishandeld door van vier onbekende mannen. De man uit Nieuwegein stond op de parkeerplaats Daalderbrug te praten met een vriend toen hij om onbekende reden door het viertal werd geschopt en geslagen. Nadat het slachtoffer bewusteloos was, liepen de vier hard weg in de richting van het Muntplein. Het slachtoffer werd vervoerd naar het Sint Antonius Ziekenhuis.

Heterdaad

HOUTEN Drie Utrechste mannen (20, 21 en 23 jaar oud) werden in de nacht van zaterdag op zondag rond middernacht aangehouden op de Rondweg.
Getuigen hadden gezien dat het drietal aan de Tuinbouw een auto had gestolen en daarmee was weggereden.
De auto, met inzittenden, werd op de Rondweg tot stoppen gebracht, waarna de drie mannen werden aangehouden en ingesloten.

Woninginbreker aangehouden

HOUTEN Een 48-jarige woninginbreker liep in de nacht van zaterdag op zondag rond 04.16 uur tegen de lamp toen hij in een woning aan de Kievitweide inbrak.
De verdachte uit Houten hengelde de voordeur open en doorzocht in de woning tassen op kostbaarheden. Nadat hij zijn slag had geslagen, wilde hij door de voordeur het huis weer verlaten. Daar werd hij tegengehouden door een buurman die poolshoogte was gaan nemen.
De man werd aangehouden en ingesloten.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 28-07-2002 '
Lees ook