Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-07-2002 Persberichten district Lekstroom, 10.10 uur

Fietser onwel

SCHALKWIJK Op zondag 28 juli is een fietser in een sloot beland nadat hij onwel was geworden.

Rond 11.55 uur fietste een 74-jarige man uit Houten over de Pothuizerweg. De man voelde zich niet lekker en wilde van zijn fiets afstappen. Daarbij viel hij echter, belandde in een sloot en ging daar kopje onder. Hij kon op eigen kracht uit de sloot komen en werd door een bewoner van de Pothuizerweg opgevangen. Daar de man vies slootwater had binnengekregen, is hij voor onderzoek per ambulance naar het UMC in Utrecht gebracht.

Vrouw gewond

NIEUWEGEIN Op zondag 28 juli is een vrouw bij een mishandeling gewond geraakt.

Rond 21.10 uur kreeg de politie de melding dat in de wijk Jutphaas een gewonde vrouw op straat liep. De 38-jarige vrouw uit Nieuwegein bleek een flinke wond aan haar linkerelleboog te hebben. Zij verklaarde in haar woning ruzie te hebben gehad met haar partner, waarbij ze de verwonding had opgelopen. De 38-jarige vrouw werd per ambulance naar het Sint Antoniusziekenhuis in Nieuwegein gebracht en is daar opgenomen.

De politie is vervolgens naar de betrokken woning gegaan. Daar is de verdachte, een eveneens 38-jarige vrouw uit Nieuwegein, aangehouden. Zij is naar het politiebureau overgebracht en in het politiebureau ingesloten. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Lekstroom 29-07-2002 '
Lees ook