Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-06-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 10.00 uur

Verkeerstwist

BREUKELEN Op maandag 10 juni is een automobilist door een andere automobilist geslagen.

Rond 10.50 uur reed een 34-jarige automobilist uit Nieuwer ter Aa op de Dannestraat. Hij wilde zijn auto keren en reed daartoe achteruit de Brouwerij in. Op het moment dat hij achteruit de bocht indraaide, kwam vanuit de richting van de Markt een auto zijn kant oprijden. De auto stopte vlak bij de auto van de 34-jarige man. De bestuurder van de andere auto gaf gas, en remde weer, kennelijk aangevend dat hij haast had. De 34-jarige automobilist stak zij handen in de lucht om te gebaren waar dat gedrag nou voor nodig was. De andere automobilist stapte daarop uit zijn auto en sloeg de 34-jarige bestuurder in het gezicht. Daarna stapte hij weer in en reed weg.

De politie stelt een onderzoek in aan de hand van het kenteken van de auto waarin de verdachte reed.

Rijexamen met aanrijding

MAARSSEN Op maandag 10 juni raakten drie mensen gewond bij een aanrijding tussen een lesauto en een auto.

Rond 13.25 uur reed een 20-jarige vrouw (woonplaats nog onbekend) in een lesauto over de Sweserengseweg. Zij legde rij-examen af en naast haar zat een 47-jarige examinator uit Amersfoort. Op het moment dat een verkeerslicht op oranje sprong, wilde de vrouw doorrijden, maar de examinator trapte op de rem. Achter hen reed een 28-jarige automobilist uit IJsselstein. Bij hem in de auto zat een vrouw (verdere gegevens onbekend). De IJsselsteiner zag niet dat de auto voor hem remde en botste daar boven op.

Drie betrokkenen liepen nek- en/of rugletsel op. De examinator werd per ambulance naar het Diaconessenziekenhuis in Utrecht gebracht, de 20-jarige vrouw die examen aflegde en de passagiere van de IJsselsteiner naar het AMC in Utrecht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 11-06-2002 '
Lees ook