Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 13-03-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 09.45 uur

Ramkraak

OUDEWATER Bij een bedrijf aan de Korte Havenstraat vond in de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 maart een ramkraak plaats waarbij de verdachte(n) gebruik maakte van een gestolen auto.

Omstreeks 05.20 uur kreeg de politie een melding dat onbekenden met een auto de voorpui van een winkel aan de Korte Havenstraat hadden geramd. Ter plaatse constateerde de politie dat men met een auto het kozijn uit de voorgevel had gereden. De verdachte(n) waren in de winkel geweest en goederen meegenomen. Inmiddels kwam er bij de politie een aangifte binnen van een diefstal van een auto in Oudewater. Deze auto werd later bij het Bolwerk in Oudewater teruggevonden en bleek het voertuig te zijn waarmee de kraak was gepleegd.

De politie startte een uitgebreide zoektocht waarbij men assistentie van een politie helikopter kreeg. Ondanks alle inspanningen werden de verdachte(n) niet meer gesignaleerd. De politie is op zoek naar getuige(n). Heeft u informatie belt u dan met de politie van het district Rijn & Venen, tel.: 0900 88 44.

Verkeerscontroles

MAARSSEN- Woensdagmiddag hield de politie omstreeks 17.00 uur een gordelcontrole op de Vogelweg. Er zijn 6 bekeuringen uitgedeeld. 5 waren voor het niet dragen van een gordel, eentje voor het niet tonen van het rijbewijs.

MONTFOORT- Op woensdag is er tussen 17.15 en 17.45 uur een verkeerscontrole gehouden op de Provincialeweg te Montfoort. In totaal zijn er 5 bekeuringen uitgedeeld. Een maal voor het rijden met een verlopen APK-keuringsbewijs en 4 maal voor het rijden zonder gordels.

WOERDEN- Op de Chrysantenweg in Woerden is op woensdagmiddag een snelheidscontrole gehouden. Tussen 11.00 en 12.30 uur zijn er 118 voertuigen zijn gecontroleerd. Hiervan hebben er 6 een bekeuring gehad.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 13-03-2003 '
Lees ook