Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 19-05-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 11.30 uur

Joyrider onder invloed

LOENEN AAN DE VECHT - Een 17-jarige jongen werd in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03.30 uur aangehouden wegens het besturen van een auto.
Agenten zagen de jongen rijden toen hij tegen het verkeer van Spinnerie in reed. Om de politie kwijt te raken, reed de jongen zonder verlichting verder. Dit mislukte echter en hij werd aangehouden op de Hofbergen. Behalve dat hij geen rijbewijs had, had hij teveel gedronken om een auto te mogen besturen (0,8 promille). De jongen bleek de auto te hebben geleend. Hij kreeg twee processen-verbaal. Een voor het rijden zonder rijbewijs en een voor het rijden onder invloed.

Aanrijding Ter Aaseweg

Nieuwer ter Aa - Op de Ter Aaseweg raakte zaterdagmiddag rond 15.30 uur een 60-jarige vrouw gewond bij een aanrijding. De vrouw zat in de auto naast haar man die vanuit een uitrit de Ter Aaseweg opdraaide. Een 19-jarige bestuurder kwam over deze weg aanrijden en ondanks dat hij uit volle macht remde, kon hij niet voorkomen dat hij tegen de auto van het echtpaar opreed. De vrouw had letsel aan haar hoofd en werd overgebracht naar het AMC. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 19-05-2002 '
Lees ook