Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 20-05-2002 Persberichten, district Rijn & Venen, 13.00 uur

Jonge vandalen

WOERDEN Zondagmiddag hebben twee jongens meerdere geparkeerde autos op de Vossenschanslaan bekrast.

De twee jongens uit Woerden in de leeftijd van 4 en 6 jaar hebben in totaal van negen autos de motorkap en de kofferbak bekrast. De jongens bekenden de daad in aanwezigheid van hun vaders die de schade voor hun rekening nemen.

Alcoholcontrole

LINSCHOTEN/WOERDEN In de avond en nacht van zondag op maandag zijn diverse automobilisten aangehouden wegens het rijden onder invloed.

In Linschoten en Woerden vond een alcoholcontrole plaats. In totaal moesten 50 bestuurders blazen en werden drie bestuurders aangehouden. In Woerden werd op de Oostdam omstreeks 01.00 uur een 32-jarige man uit Gouda aangehouden. Uit de ademanalyse bleek hij 0,8 promille alcohol in zijn lichaam te hebben. Op de Reinaldaweg in Linschoten werd omstreeks 00.00 uur een 32-jarige vrouw uit Linschoten aangehouden met een 1,4 promille alcohol in haar lichaam. Op de Noord Linschoterdijk werd tenslotte nog een 50-jarige man uit Polen aangehouden die een alcoholpromillage van 3,35 in zijn lichaam had.

Automobilist onder invloed

ZEGVELD Zondagavond is op de Hoofdweg omstreeks 20.30 uur een 42-jarige inwoner uit Zegveld in een personenauto aangehouden.

De man had een alcoholpromillage van 2,3 in zijn lichaam. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Auto over de kop

MAARSSEN Zondagavond is een auto op de Zuilense Ring over de kop geslagen. De bestuurder is met licht letsel naar het UMC overgebracht.

Omstreeks 22.30 kreeg de politie de melding binnen van een zwaar beschadigde auto. De bestuurder, een 59-jarige inwoner uit Maarssen, was in de richting van Maarsseveensepoort gereden toen hij om nog onbekende reden de macht over het stuur verloor. Hij ging vervolgens over de kop en kwam via de middenberm op de andere rijbaan terecht.

Brand in kofferbak
ABCOUDE Zondagochtend is een kofferbak van een auto in brand gevlogen aan t Markvelt.

De eigenaar van de auto, een 59-jarige man uit Polen, had die ochtend op een gasbrander een kop koffie gemaakt. Toen de kerkklokken luidden, is hij snel de kerk ingegaan. Doordat de brander nog warm was, is de inhoud van de kofferbak gaan smeulen. De brandweer heeft de brand geblust.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 20-05-2002 '
Lees ook