Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 23-06-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 14.45 uur

Gezonken boot hindert doorvaart

VINKEVEEN- Zaterdagmiddag troffen agenten in de Gemeenlansvaart een gezonken stalen roeiboot aan, waarvan de voorzijde boven het water uitstak. Afgelopen vrijdag zat de eigenaar met te veel personen in de roeiboot, waardoor er water in de boot terechtkwam en zonk. De eigenaar gaf aan dat hij de roeiboot zo snel mogelijk zou laten wegslepen. Er was nog wel voldoende ruimte voor overige schepen om de plek te passeren.

Tevens hielden agenten toezicht op de Vinkeveense plassen. Er werden vier personen bekeurd voor het varen zonder vaarbewijs. Tevens werden er twee bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van de snelheid.

Vernieling auto

WOERDEN- Zaterdagavond omstreeks 20.30 uur meldde een 31-jarige man uit Woerden dat er zojuist een fiets op zijn geparkeerde auto op de Anton Mauvestraat was gegooid. De politie werd gewaarschuwd en kon in de omgeving door middel van getuigen de 30-jarige man uit Utrecht aanhouden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Controle parkeeroverlast bij de Zwerfkei

WOERDEN- Zaterdag werd er door de politie een controle gehouden op parkeeroverlast bij de Zwerfkei aan de Jaap Bijzerweg. Hierbij stonden sommige voertuigen op de stoep en op het fietspad geparkeerd. Vijftien foutgeparkeerde autos werden bekeurd.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 23-06-2002 '
Lees ook