Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 24-06-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 10.55 uur

Vrouw gewond

WILNIS Op zaterdag 22 juni is een vrouw gewond geraakt bij een steekpartij in haar woning.

Rond 16.00 uur bevond een 21-jarige vrouw uit Wilnis zich met meerdere personen in haar woning in Wilnis. Eén van hen, een 32-jarige vrouw uit Wilnis, heeft haar in de woning meerdere malen met een steekwapen gestoken. Daarbij liep het slachtoffer enkele steekwonden op. Zij werd per ambulance naar het AMC in Amsterdam gebracht en is daar voor haar verwondingen behandeld. Zij mocht na behandeling naar huis.

De 32-jarige verdachte is in de woning in Wilnis aangehouden. Zij is in het politiebureau ingesloten. Door de politie wordt een onderzoek ingesteld naar wat er zich precies heeft afgespeeld.

Alcoholcontrole

MAARSSEN / WOERDEN Op zondag 23 juni heeft de politie tussen 07.00 uur en 08.00 uur een alcoholcontrole gehouden op de Zuilense Ring nabij de rijksweg A2. Geen van de 106 automobilisten die een blaastest moesten afleggen, bleek teveel te hebben gedronken.

Tussen dezelfde tijdstippen werd een alcoholcontrole op de Europabaan in Woerden gehouden. Alle 75 gecontroleerde automobilisten bliezen een P (Pass), hetgeen betekent dat ook hier niemand (teveel) had gedronken.

Vier verdachten aangehouden

MAARSSEN / UTRECHT In de nacht van zondag 23 op maandag 24 juni zijn vier mannen voor vrijheidsbeneming en bedreiging aangehouden.

Rond 00.35 uur kregen meerdere politie-eenheden de opdracht te gaan naar de Amsterdamsestraatweg nabij de gemeentegrens tussen Utrecht en Maarssen. Daar zou een man onder bedreiging van een vuurwapen van zijn vrijheid zijn beroofd. De verdachten zouden daarna zonder het slachtoffer met een auto zijn weggereden.

Politiemensen zagen de auto met daarin vier verdachten op de Maasstraat stoppen. Alle vier de inzittenden, drie mannen van 18, 21 en 24 jaar uit Utrecht en een 33-jarige man uit Bilthoven, werden aangehouden. De auto werd in beslag genomen. In de auto werd een vuurwapen aangetroffen.

Het slachtoffer, een 27-jarige man uit Bilthoven, verklaarde rond 00.35 uur door de verdachten met een vuurwapen te zijn bedreigd en dat zij zouden hebben getracht hem in een auto mee te nemen.

Er wordt door de politie een onderzoek ingesteld naar wat er zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding daartoe was.

Gewond bij val

KAMERIK Op zondag 23 juni raakte een vrouw gewond bij een ongelukkige val.

Rond 15.40 uur liep een vrouw uit Naarden (leeftijd nog onbekend) op de Mijzijde in het kader van een spel door een kano. Daarbij viel zij zeer ongelukkig en kwam op de punt van de kano terecht. Met een slagaderlijke bloeding in haar lies werd de vrouw per ambulance naar het Hofpoortziekenhuis in Woerden gebracht.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 24-06-2002 '
Lees ook