Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 28-07-2002 Persberichten district Rijn & Venen, 10.25 uur

Beschonken bestuurders

BREUKELEN Een 48-jarige automobiliste uit Apeldoorn werd zaterdagavond omstreeks 21.45 uur aangehouden op de Straatweg. Een getuige die achter de vrouw reed, had de politie ingeschakeld omdat de vrouw erg slingerend en langzaam reed. Toen agenten ter plaatse kwamen, hadden omstanders de auto van de vrouw al aan de kant van de weg gezet.
De adem van de vrouw rook naar alcohol, maar alles blaastesten mislukten. Er werd bloed afgenomen. Tevens werd haar rijbewijs ingevorderd en kreeg de vrouw een rijverbod.

LOENEN AAN DE VECHT Een 24-jarige bestuurder uit Loenen werd op de Rijksstraatweg aangetroffen met een te hoog alcoholpromillage in zijn lichaam (0,65). Hij kreeg een boete van 190 euro.

MAARSSEN - Een 21-jarige man uit Odijk had eveneens teveel gedronken (0,8 promille). Een boete van 190 euro en een rijverbod van twee uur was zijn deel.

Jongen mishandeld

MAARSSEN - Een 14-jarige jongen uit Maarssen werd zaterdagmiddag aangehouden bij de Maarsseveense Plassen omdat hij een 15-jarige jongen uit Vleuten had mishandeld. Het slachtoffer raakte even buiten bewustzijn en had door vuistslag in zijn gezicht zijn kaak gebroken. De jongens behoorden ieder tot een ander groepje jeugd die om onduidelijke redenen ruzie met elkaar had gekregen. De politie onderzoekt de zaak.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 28-07-2002 '
Lees ook