Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 29-06-2002 Persberichten district Rijn en Venen, 12.00 uur

Met klapband verder rijden

WOERDEN - Een 25-jarige man uit het Duitse Schwelm is vrijdagnacht om 03.00 uur op de A12 voorbij de afslag Waarder aangehouden, omdat hij met 90 km/uur met een klapband over de snelweg reed. Bij nader onderzoek bleek de man ook te veel gedronken te hebben.

De Duitse bestuurder was op weg naar Noordwijkerhout toen hij op de A12 tussen De Meern en Woerden een klapband kreeg. Daardoor ging hij slingeren en raakte de vangrail. Behalve flinke beschadigingen aan de auto, raakte ook een andere band lek. Nadat de man deze band had verwisseld, is hij doorgereden met het idee om bij het eerst volgende benzinestation hulp te vragen. De man is voor nader verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Bromfietser gewond

MIJDRECHT - Bij een aanrijding tussen een bromfiets en een bestelauto is de 17-jarige bestuurster van de bromfiets gewond geraakt aan haar been. De 51-jarige Mijdrechtse bestuurder van de bestelbus had het slachtoffer, eveneens uit Mijdrecht, niet gezien, toen hij op de Industrieweg ter hoogte van de Bleekemolen rechtsaf een inrit opreed. Het slachtoffer is voor onderzoek naar het ziekenhuis gebracht.

Winkeldief aangehouden

WOERDEN Vrijdagavond omstreeks 20.00 uur kon een 24-jarige man uit Utrecht worden aangehouden, die net daarvoor een aantal blikjes drank zonder te betalen had meegenomen uit een supermarkt aan de Wagenstraat. Getuigen hadden medewerkers van de supermarkt achter de man aan zien lopen en attendeerden voorbijkomende politieagenten op de achtervolging. Snel daarna kon de politie de verdachte bij de ingang van het Brediusbos aanhouden. De gestolen blikjes werden later in de berm aangetroffen.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 29-06-2002 '
Lees ook