Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 30-03-2003 Persberichten district Rijn & Venen, 10.55 uur

Motorrijder in sloot

TIENHOVEN Op zaterdagmiddag 29 maart, reed een 23-jarige inwoner van Hilversum over de Nieuweweg met zijn net gekochte nieuwe motorfiets. Door onbekende oorzaak moest de bestuurder plotseling remmen en gleed onderuit. Vervolgens gleed de motor met de bestuurder het Tienhovensch Kanaal in. De bestuurder hield aan de valpartij een nat pak over. De motor werd door een voorbijganger met een tractor op het droge gebracht.

Aanrijding onder invloed

WOERDEN Op zaterdagmiddag 29 maart vond een aanrijding plaats tussen een fietser en een bromfietser op de Rijnstraat. Een 37-jarige inwoner van Woerden reed over de Rijnstraat en reed plotseling linksaf het trottoir op en kwam daardoor in botsing met een bromfietser, 16 jaar uit Woerden, die ook over de Rijnstraat reed. De fietser bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek hij bij de ademanalyse 315 ug/l aan alcohol in zijn lichaam te hebben. De verdachte kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Rijden onder invloed

WOERDEN Op zaterdagavond 29 maart zagen politieagenten dat een bestuurder met zijn personenauto het rode verkeerslicht negeerde op de Oudelandseweg. De bestuurder werd staande gehouden en gecontroleerd. Hij bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat de verdachte, een 47-jarige inwoner van Kamerik, 595 ug/l aan alcohol in het lichaam te hebben. Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd en er werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

BREUKELEN Op zaterdagavond 29 maart werd door de politie op de Laan van Gunterstein een bestuurder van een snorfiets gecontroleerd. De bestuurder, een 43-jarige inwoner van Breukelen, bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat de verdachte 505 ug/l aan alcohol in het lichaam te hebben. De verdachte kreeg een rijverbod van 5 uur en kreeg een dagvaarding uitgereikt.

MAARSSEN - Op zaterdagavond 29 maart werd door de politie op de Maarsseveense Poort een bestuurder met zijn personenauto gecontroleerd. De bestuurder, een 51-jarige inwoner van Woerden, bleek alcohol te hebben gedronken en werd aangehouden. Aan het bureau bleek uit de ademanalyse dat de verdachte 395 ug/l aan alcohol in het lichaam te hebben. Van de verdachte werd het rijbewijs ingevorderd omdat dit niet de eerste keer was dat hij voor een dergelijk feit werd aangehouden. Tegen de verdachte werd proces-verbaal opgemaakt.

Wildplasser

MAARSSEN In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 maart zagen agenten op de Harmonieweg een man wildplassen. Toen de agenten de man bekeurden gaf deze een valse naam op. Vervolgens werd hij aangehouden. Intussen gaf hij drie maal een verschillende naam op. Aan het bureau bleek dat hij in het bezit was van diverse vervalste papieren. Na onderzoek bleek het een 16-jarige jongen uit Maarssen te betreffen. Met diverse bekeuringen op zak werd de jongen door zijn vader van het bureau opgehaald.

Deel: ' Politiebericht Utrecht district Rijn & Venen 30-03-2003 '
Lees ook