Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 14-09-2001
Extra persbericht Regionaal, 13.45 uur

Onderzoek ontucht

DOORN / DRIEBERGEN Vandaag 14 september en zaterdag 15 september wordt door de politie een passanten en buurtonderzoek gehouden op de camping Het Grote Bos in Driebergen.

Op woensdag 22 augustus werd bij de politie melding gemaakt van ontucht met drie kinderen die verbleven op de camping. Een tweede melding werd gedaan op zaterdag 8 september. Hierbij zouden twee kinderen het slachtoffer zijn geworden.

Naar aanleiding van beide gevallen heeft de Politie Regio Utrecht een rechercheteam geformeerd dat onderzoek verricht naar de zedenzaken. Het recherche team heeft een redelijk vermoeden dat beide zaken verband houden met elkaar en mogelijk gepleegd zijn door dezelfde verdachte. Het zou gaan om een jongen, tenger postuur, 1.65 1.85 meter lang, blanke iets gebruinde huidskleur, kort krullend haar, bruine ogen en donker blond of bruin haar.

Op vrijdag 14 en zaterdag 15 september zullen twaalf rechercheurs een buurt en passantenonderzoek houden. Hierbij worden alle gasten en bewoners van de camping voordat zij het terrein oprijden gevraagd mee te werken aan een vragenlijst.

Deel: ' Politiebericht Utrecht onderzoek naar ontucht op camping '
Lees ook