Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster Stad-Utrecht (districten Paardenveld, Marco Polo, Utrecht-Noord en Tolsteeg)

Maandag 7 februari 2000, 09.30 uur

Auto te water
Utrecht - Zondagmiddag omstreeks half vijf raakte een automobilist uit Duitsland van de rijksweg A2 en belandde in het water.

De 45-jarige automobilist reed over de linker rijstrook op de westbaan van de rijksweg A2 en verloor door nog onbekende reden de macht over het stuur. Hierbij schoof zijn auto naar de rechterbaan, raakte de auto van een 24-jarige automobilist uit Maarssen en belandde in het water. De man kon zelfstandige uit de auto komen. Niemand raakte gewond.

Betalen met valse visacard
Utrecht - Door de oplettendheid van een verkoopster, lukte het drie jongens in de leeftijd van 20 tot 23 jaar niet om met een valse visacard schoenen te kopen.

Zondagmiddag wilden de jongens in een schoenenzaak aan de Steenweg voor fl. 1.100,- aan schoenen kopen. De verkoopster belde de centrale van Eurocard om de gegevens te verifiëren. Ze kreeg te horen dat de kaart gestolen was. De jongens hadden inmiddels door dat er iets niet goed was en liepen de winkel uit. Ze hebben kunnen ontkomen.

Jonge aanranders aangehouden
Utrecht - Vrijdagavond omstreeks tien uur zijn vier jongens in de leeftijd van 13 tot 15 jaar aangehouden voor meerdere aanrandingen.

De afgelopen tijd had de groep in de wijk Pijlsweerd en omgeving meerdere vrouwen lastig gevallen en betast. Hierbij droegen zij bivakmutsen en maakten zelfs gebruik van een neppistool. Vandaag worden de jongens voorgeleid aan de Officier van Justitie.

De afdeling Jeugd- en Zedenzaken van de politie Utrecht Noord vraagt vrouwen die lastig gevallen zijn en nog geen aangifte hebben gedaan, alsnog aangifte te doen aan het bureau. U kunt bellen met 030 239 71 11.

_________________________________________________________________

Deel: ' Politiebericht Utrecht-Stad '
Lees ook