Politie Regio Utrecht
Persberichten
Cluster West-Utrecht (districten Lekstroom, Rijn en IJssel en Vecht & Venen)

Vrijdag 25 februari 2000, 09.30 uur

Verdachte Hennepkwekkerij aangehouden
Nieuwegein- Op 7 februari heeft de politie op de Lichtegaarde in Nieuwegein een hennepkwekkerij opgerold.

Op de zolder van een woning trof de politie 245 hennepplanten aan. Tevens werd ruim één kilo gedroogde hennep en de complete installatie in beslagenomen.

Donderdag 24 februari heeft de politie een 47-jarige man uit Nieuwegein aangehouden. De man wordt verdacht de hennepkwekkerij te hebben opgezet.

Autodief gepakt
Maarssen - Gisteravond omstreeks half acht deed een 22-jarige man uit Maarssen aangifte van diefstal van zijn auto. Deze had hij gisteren op de Gaslaan in Maarssen geparkeerd.

Omstreeks twee uur vannacht zag de politie de betreffende auto op de Zuilensering in Maarssen rijden. De agenten konden de bestuurder, een 24-jarige man uit Culemborg, op de Straatweg in Breukelen aanhouden. De man bleek zonder rijbewijs rond te rijden. Bovendien wees de blaastest uit dat hij 1.1 promille alcohol in zijn bloed had. De man is inverzekering gesteld. De politie onderzoekt zijn betrokkenheid bij diverse woninginbraken in het district Binnensticht.

Dronken snelheidsduivel aangehouden
Lopik - Twee politieagenten reden gisteravond omstreeks kwart voor acht over de provinciale weg N 210 richting Benschop toen zij voorbij Montfoort een snelheidsduivel zagen. Deze 57-jarige automobilist uit Linschoten reed maar liefst 150 km per uur. Bij zijn aanhouding bleek dat de man ook teveel had gedronken; hij had 1,25 promille alcohol in zijn bloed. De man stond om negen uur ontgoocheld op straat zonder auto en rijbewijs, maar met een flinke transactie.


_________________________________________________________________

Deel: ' Politiebericht Utrecht-West '
Lees ook